KERSTSTUKJES MAKEN, DINSDAG 19 DECEMBER OM 14.00 UUR IN DE MEENT.

Dinsdagmiddag 19 december van 14.00 uur tot 16.00 uur bent u weer in de gelegenheid om creatief bezig te zijn.Tijd voor het maken van een kerststukje.

HELAAS…. DE MIDDAG IS AL VOLGEBOEKT. WE ZULLEN VOLGEND JAAR BESPREKEN HOE WE DIT ANDERS KUNNEN GAAN DOEN, ZODAT ER MEER MENSEN MEE KUNNEN DOEN.

KERSTVIERING, WOENSDAG 20 DECEMBER AANVANG 12.00 UUR.

Op 20 december hebben wij onze jaarlijkse kerstviering. De viering begint om 12.00 uur in de Meent met een korte viering. Daarna krijgt u een heerlijke lunch in buffetvorm. Na de lunch kunt u genieten van een kerst-toneelstuk, gespeeld door onze eigen leden in samenwerking met kinderen van de basisschool. We hopen dat het een leuke voorstelling wordt. Zij brengen u in de kerstsfeer. In de pauze is er een consumptie. We sluiten deze kerstviering af met een kopje koffie met wat lekkers.

De kosten voor deelname aan deze kerstviering/lunch bedraagt € 10,00 per persoon. Deze worden automatisch van uw rekening afgeschreven.

Aanmelden kan tot 12 december bij: Joke van Pinxteren, tel: 06-28 345 795, of via e-mail mrs-jvp@hotmail.com

De kosten voor deze kerstviering kunnen we zo laag houden door de bijdrage van de Rabo clubkas campagne.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST, WOENSDAG 10 JANUARI OM 14.00 UUR.

Zoals u gewend bent van ons, houden we ook in het nieuwe jaar weer een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst.

Deze middag begint om 14.00 uur in Gemeenschapshuis De Meent.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen we elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen en zullen we toasten op het nieuwe jaar.

Tijdens deze middag hebben we ook voor vertier gezorgd. Leo de Vlieger. Gewapend met een repertoire, dat varieert van grappige luisterliedjes tot en met gezellige meezingers, weet Leo de harten te stelen van ieder welgestemd publiek. Hij zingt over liefde, verdriet en de lof der zeevaart.          Van “Het Kleine Café Aan De Haven” tot en met “Het Land Van Maas En Waal” en terug.  Leo brengt zijn repertoire op geheel eigen wijze; soms komisch, soms ontroerend, maar altijd recht uit het hart.

DINER CONTACTAVOND , VRIJDAG 19 JANUARI OM 17.30 UUR KERKZICHT.

Vrijdagavond 19 januari hebben we voor u een diner contact avond gepland bij café Kerkzicht. We hebben voor u een 3-gangen diner afgesproken. De inlooptijd is vanaf 17.30 uur. Het diner wordt u aangeboden om 18.00 uur. Hiervoor moet u zich wél inschrijven!. Dit kunt u doen bij Joke van Pinxteren, per mail mrs-jvp@hotmail.com of per tel. 06-28345795.

Graag aanmelden vóór 10 januari a.s. De kosten voor deze avond hebben we vastgesteld op Euro 25,00 p.p.

Hiervoor krijgt u van ons ook nog 1 consumptie.