DINER CONTACT AVOND, VRIJDAG 27 JANAURI OM 18.00 UUR.

Vrijdagavond 27 januari hebben we voor u een diner contact avond gepland bij Villa Maasdonk. We hebben voor u een 3-gangen diner afgesproken. De inlooptijd is vanaf 17.15 uur. Het diner wordt u aangeboden om 18.00 uur. Hiervoor moet u zich wél inschrijven!. Dit kunt u doen bij Joke van Pinxteren, per mail mrs-jvp@hotmail.com of per tel. 06-28345795.

Graag aanmelden vóór 16 januari a.s. De kosten voor deze avond hebben we vastgesteld op Euro 22,50 p.p. Hiervoor krijgt u van ons ook nog 1 consumptie.

ALGEMENE LEDENVERGADERING, WOENSDAG 15 FEBRUARI OM 14.00 UUR

U krijgt de stukken voor deze jaarvergadering in januari toegezonden.

Met de gebruikelijke jaarverslagen en bestuursverkiezingen zou het misschien maar een saaie bedoening zijn. Daarom hebben wij voor het koor

A-Meezing uit Heesch uitgenodigd, die voor de nodige entertainment zorgt.

We hopen op een goede opkomst voor deze vergadering.

Afbeelding

SENIORENBAL HEET VOORTAAN WAOTERRIJKS VLAGGETJESDAG, ZATERDAG 18 FEBRUARI, AANVANG 12.11 UUR.

Op carnavalszaterdag vieren we Vlaggetjesdag in ’t Waoterrijk.

Vanaf 11:30 uur is iedereen welkom aan boord van cruiseschip De Meent.

Vertier is gegarandeerd voor allen, van jong tot oud, met een fantastisch middagvullend programma.

We trappen af met:

12:11 uur ANKEROVERDRACHT. Iedereen is hierbij van harte welkom! Ook onze leden van de KBO.

13:30 uur WAOTERRIJKS INSCHEEPBAL.

De Waoterrijkse matrozen, scheepsknechtjes, officieren en natuurlijk passagiers schepen in en kiezen het ruime sop voor een ouderwets gezellige carnavalsmiddag voor alle leeftijden met veel muziek en entertainment van ROBBIE LEE, tonprater FREDDY VAN DER ELZEN, diverse ander optredens en natuurlijk onze eigen scheepskapel de Waoterbloazers.

Dans een foxtrotje met onze Prins, loop de polonaise, hos over het dek of geniet op een stoel van het uitzicht en entertainment. We lichten de ankers, lossen de trossen en steken van wal, carnaval is begonnen. De bemanning, de Oud-Prinsen en Adjudanten van ’t Waoterrijk, maken het allemaal voor u mogelijk en feesten graag met u mee.

Een volle zaal met soms “vreemde” mensen, of zijn het toch “bekende” figuren?

Kom gezellig naar de Meent en vergeet even uw zorgen door plezier te maken met anderen. Het thema is dit jaar “Circus”.

KIENEN, WOENSDAG 8 MAART, OM 14.00 UUR IN DE MEENT.

Op deze dag kunt u weer kienen.

Inmiddels een gezellige, vertrouwde activiteit in de Meent.

Er wordt gespeeld met een schuifplankje dat eenvoudig in gebruik is.

DANSMIDDAG ZONDAG 19 MAART VAN 14.00 TOT +/- 17.00 UUR.

Dansen is een gezellige maar ook sportieve bezigheid en is geschikt voor alle leeftijden. Wetenschappelijk is zelfs bewezen dat het zeer gezond is voor lichaam en geest. Denk aan verbeterde motoriek, geheugen, maar ook aan verhoogd geluksgevoel. En natuurlijk is dansen bovenal een sociaal gebeuren.

Daarom hebben wij voor u vastgelegd muziekgroep “Pop&Soda”.

Kom naar de Meent en geniet van een gezellige dansmiddag, waarbij u zelf de voetjes van de vloer kunt tillen !

Paasstukjes maken: Dinsdagmiddag 4 april om 13.30 uur in de Meent.

U kunt zich hiervoor opgeven bij Nellie Hommeles.

Paasstukje maken voor € 12,50. Dit is incl. een kopje koffie met iets lekkers in de pauze. Opgeven t/m vrijdag 24 maart bij Nellie Hommeles, Ambachtstraat 4 te Nuland.

Per email: hommeles4@home.nl of per tel. 073-5323265.

BACK TO THE 60’S MET SPEELFILM “TEENBEAT”

VRIJDAG 7 APRIL OM 19.30 UUR IN DE MEENT.

Spreken de jaren 60 ook zo tot uw verbeelding? Dan krijgt u een unieke kans om die tijd opnieuw te beleven. Met ‘Teenbeat’ gaan we 2 ½ uur lang terug naar de tweede helft van de jaren 60. De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd. Kaartjes te koop voor € 7,50 Deze prijs is incl. 2 consumptie’s bij AH Nuland.

De zaal is geopend vanaf 18.30 uur.

GRAAG 15 MINUTEN VÓÓR AANVANG FILM AANWEZIG ZIJN.

Deze film is voor iedereen uit Nuland toegankelijk.

WIM DANIELS, VRIJDAG AVOND, 19 MEI OM 20.00 UUR IN DE MEENT.

schrijver, taalkundige, cabaretier, spreker, presentator. Een avondje filosoferen !

In januari-maart 2021 en in mei-juni 2022 presenteerde Wim Daniëls samen met Huub Stapel de tv-serie Het Dorp over dorpen in Nederland. De serie, uitgezonden door Omroep Max op NPO1, is deels gebaseerd op zijn boek Het dorp.

In de zomer van 2021 en 2022 presenteerde Wim Daniëls de tv-serie Nederland op film, over amateurfilms van vroeger (Omroep Max, NPO2).

We hebben deze in de avond gepland, zodat ook onze “jonge ouderen” (die overdag nog moeten werken of oppassen op de kleinkinderen) ook eens van deze artiest kunnen genieten.