AFSLUITING SEIZOEN 2022/ Woensdag 29 juni om 14.00 uur in de Meent

Het seizoen 2022 zit er alweer op. Gelukkig hebben we al mooie dingen kunnen organiseren voor onze leden.

Maar we gaan niet stilzitten deze zomer en denken alweer aan ons nieuwe seizoen 2022/2023.

Voor deze middag staat het samenzijn met elkaar voorop. We gaan er een gezellige middag van maken, waarbij ook nog leuke prijsjes te verdienen zijn.

Dus……. blijf niet thuis op de bank of achter de geraniums zitten, maar kom naar de Meent en doe gezellig met ons mee.

WOENSDAG 7 SEPTEMBER OM 14.00 UUR IN DE MEENT.

Na een rustpauze van 2 maanden willen we vol goede moed beginnen aan een nieuw seizoen met leuke activiteiten.

Deze activiteiten worden regelmatig in onze nieuwsbrief vermeld, zodat u op de hoogte bent en alles in uw agenda kunt vermelden.

Op 7 september wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee naar wens en een drankje tussendoor. Verder komt voor u optreden het C-Manskoor uit Nuland.

We hopen u dan allen weer te ontmoeten na een zonnige zomer.

HOLIDAY-ON-ICE – DONDERDAG 22 DECEMBER

Bent u fan van Holiday On Ice, dan heeft u geluk ! Op donderdag 22 december is er om 20.00 uur een voorstelling in de Brabanthallen in Den Bosch.

Voorafgaand wordt u nog een stampottendiner aangeboden.

Verdere informatie en het inschrijfformulier komt bij de volgende ONS.